dokumentaal
Kestus 1h 10m
Riik Hispaania
Režissöör Asier Altuna
Keel hispaania
Subtiitrid inglise
Kui Juan Mari teatas emale, et soovib minna toitlustuskooli, püüdis too teda veenda valima helgema tulevikuga karjääri. Kuuskümmend aastat hiljem on gastronoomia sotsiaalne prestiiž tohutult võimas. Muutus on olnud lausa
revolutsiooniline ja tänapäeval julgustavad paljud vanemad oma lapsi saama oivalisteks kokkadeks.Juan Mari on isiklikult selle revolutsiooni läbi elanud
ja olnud selle oluline osa.
San Sebastiánis Alto de Miracruzil asuvast peresöögikohast Arzak on saanu maailma üks parimaid restorane. Nüüdon uus põlvkond selle üle võtnud, restorani juhib Juan ...Näita rohkem
Kui Juan Mari teatas emale, et soovib minna toitlustuskooli, püüdis too teda veenda valima helgema tulevikuga karjääri. Kuuskümmend aastat hiljem on gastronoomia sotsiaalne prestiiž tohutult võimas. Muutus on olnud lausa
revolutsiooniline ja tänapäeval julgustavad paljud vanemad oma lapsi saama oivalisteks kokkadeks.Juan Mari on isiklikult selle revolutsiooni läbi elanud
ja olnud selle oluline osa.
San Sebastiánis Alto de Miracruzil asuvast peresöögikohast Arzak on saanu maailma üks parimaid restorane. Nüüdon uus põlvkond selle üle võtnud, restorani juhib Juan Mari tütar Elena Arzak jaisa tõmbub vähehaaval kõrvale. Käes on mõtisklemise, kogu elule tagasivaatamise aeg. Aeg analüüsida traditsioonilise toiduvalmistamise teisenemist uues autoriköögis.
Näita vähem